Wat is Diaantjes Creaties?

Diaantjes Creaties is een non-profit webshop, waarin handgemaakte creaties verkocht worden. De opbrengst* is ten gunste van een onderdeel van Stichting Roparun. Een stichting die zich inzet voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Kijk voor meer informatie op www.roparun.nl De enige winst die Diaantjes Creaties behaald is een goed gevoel.  

Wie is Diaantje?

Diaantje is een creatief persoontje die zich sinds 2013 inzet voor dit geweldige goede doel. Aanvankelijk begonnen als "Roparun Haken" en later werd dat "Creatief voor de Roparun". De activiteiten waren destijds erg divers en had ik een team van vrijwilligers om mij heen. Na mijn deelname aan de Roparun in 2017, heb ik besloten om alleen verder te gaan. De Facebookgroep is opgeheven en er is een Facebook pagina voor in de plaats gekomen. Mijn inzet en enthousiasme is onveranderd gebleven! 

Wat is er veranderd?

In feite is er niet veel veranderd met uitzondering van de collectie. Bestond die voorheen uit voornamelijk gehaakte creaties, zo bestaat hij nu voornamelijk uit handgemaakte Beschermengeltjes in diverse vormen. Deze Beschermengeltjes sluiten perfect aan bij mijn persoonlijkheid. Van nature ben ik een beschermend persoontje en zal altijd voor een ander klaar staan. Het maken van deze Beschermengeltjes geeft mij een goed gevoel en vanzelfsprekend maak ik deze met veel liefde.

Aan wie doneert Diaantjes Creaties?

Vanaf seizoen 2018-2019 doneert Diaantjes Creaties aan Hair4Her. Hair4Her leent kosteloos haarwerken uit aan kankerpatiënten. Hair4Her is een door Stichting Roparun goedgekeurd en ondersteund goed doel. Kijk voor meer informatie hierover op www.hair4her.nl en of op www.roparun.nl. Ik ben ook actief als vrijwilligster voor Hair4Her en verleen o.a. ondersteuning bij de "moment dagen" die zij regelmatig organiseren. 

Hoe besteld u bij Diaantjes Creaties?

Via de categoriën, kunt u alle door mij gemaakte creaties bekijken. Via de knop "bekijken" ziet u eventuele extra en/of aanvullende informatie per artikel. De collectie zal regelmatig aangevuld en/of uitgebreid worden. Kom dus vooral regelmatig kijken. Op de home pagina ziet u steeds de laatste nieuwe creatie(s).

U kunt de artikelen die u wilt bestellen in het winkelwagentje doen en daarna uw bestelling definitief verzenden. U kunt bij Diaantjes Creaties een account aanmaken en dat kan via het menu "inloggen". Dit kan ook nog als u verder gaat met uw bestelling. Het is niet verplicht om een account aan te maken. U kunt ook als gast bestellen. Maakt u wel een account aan, vergeet dan vooral niet om uw emailadres te bevestigen! U ontvangt na het registreren een email met daarin een bevestigings link. Zodra u dit gedaan heeft, hoeft u bij een volgende bestelling niet nogmaals uw gegevens in te voeren.

De op de website vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per email. U ontvangt op een later tijdstip via email een factuur met de betalingsgegevens en juiste verzendkosten. Na ontvangst van uw betaling, zal uw bestelling verzonden worden.

Overige informatie

Diaantjes Creaties maakt engeltjes e.d. ook op verzoek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een beschermengeltje als relatie geschenk en dan in de kleuren van uw bedrijf. Zover de mogelijkheid hierin toelaat natuurlijk. 

Voor grotere afnames c.q. prijsopgaves, kunt u contact opnemen met Diaantjes Creaties via het contact formulier. 

Like ook Diaantjes Creaties op Facebook en volg hiervoor deze link of de knop links op de pagina.

*minus materiaalkosten
profielfoto-website